Buscar

Páginas

Zlaté líčenie

Krásne očné líčenie vhodné na slávnostnejšie príležitosti, vianočné večierky.. Nič zložité, len to chce trochu trpezlivosti :)


Outfity inšpirované Disney-m

Dnes som narazila na úžasnú stránku, kde je spústa outfitov inšpirovaných podľa známych filmov, seriálov a rozprávok od spoločnosti Disney. Napadlo by Vás, že sa dá v móde inšpirovať Mickey Mousom, Káčerom Donaldom, Herkulseom či dokonca Buzzom Rakeťákom (Toy Story) ? A pozor nehovorím a maškarnom plese :) Ale skutočne o veľmi módnych, sviežich a originálnych outfitoch. Tak nebudem to už naťahovať, to musíte vidieť :)
Oveľa viac outfitov nájdete > TU <














Outfity na zimu


Zima sa nám teda poriadna rozbláznila, a tak nám neostáva nič iné, len sa poriadne zababušiť do teplých bundičiek či kabátov. Takto sa na zimu vystrojili celebrity: Elle Macpherson, Avril Lavigne a Mary J Blige :)



Tieňované nechty - návod





Určite ste sa už na internete stretli s novým trendom v lakovaní nechtov - áno sú to tieňované nechty! Určite si poviete, že je to pekné, ale kvôli tomu si nebudete kupovať 5 lakov jednej farby v rôznych odtieňoch.. Nemusíte! A dokonca aj v drogérií je to niekedy nemožné kúpiť 5 lakov, ktorých farby by išli krásne tieňovo za sebou. Ale už si nemusíte lámať hlavu, tu je riešenie! A také jednoduché! 

Na tieňované nechty potrebujeme:



1. euroobal (špáratko, kúsok špajdly, zápalku.. čokoľvek s čím zamiešame laky)
2. Farebný lak (najlepšie tmavšej/sýtejšej farby)
3. Biely lak

Postup:
Na euroobal nanesieme 4 kvapky farebného laku (každú zvlášť) a do každej "kôpky" pridávame biely lak, do jednej len trošičku, do tej ďalšej viac a do ďalšej zasa viac a do poslednej najviac. A tak vlastne získame 4 rôzne odtiene.
Palec si nalakujte lakom sýtej farby priamo z fľaštičky a potom postupne od ukazováka až po malíček nanášajte lak svetlejšej farby.

Jednoduché, však? :)

Skúsite to?

DIY: Vyrob si brošňu!


1. GIVEAWAY - Vyhodnotenie


1. Giveaway je úspešne za nami! Ja som nesmierne rada, že sa Vás toľko zapojilo, vzhľadom na to, že tento blog nefunguje ešte ani mesiac!
No vyhrať mohol/mohla len jeden/jedna z Vás a vybrala som Katku Hajdúovú!!
Gratulujem!!

Vy, ktorý ste nevyhrali, nezúfajte, ešte tento týždeň bude ohlásená ďalšia giveaway :)

Účes ala Jennifer Morrison

Veľmi jednoduché a veľmi pekné <3


Blair Waldorf Outfits

Už som Vám napísala "návod", ako sa obliecť podľa Blair Waldorf. Ak ste sa k tomu nedostali, tak klikajte SEM. Teraz Vám prinášam veľký prehľad Blairiných outfitov zo seriálu Gossip Girl. Klikajte na jednotlivé obrázky a zobrazia sa Vám väčšie, a tak ich budete aj lepšie vidieť :) Ktorý outfit je Váš najobľúbenejší?

1. ŠATY/SUKNE







2. ELEGANTNÉ / KLASICKÉ KÚSKY




3. FAREBNOSŤ




4. DIEVČENSKÉ DETAILY



5. SVETRÍKY A KABÁTIKY



6. NOHAVICE



7. KABÁTY A PONČÁ





8. RÓBY




9. KLASICKÁ, ELEGANTNÁ OBUV



10. KLOBÚKY A BARETKY



11. ČELENKY



12. PANČUŠKY



13. PYŽAMKÁ


14. ÚČESY







 



DIY: Urobte si originálnu tašku

Dajte vašej taške originálny nápad a buďte milý k prírode. Igelitové tašky nie sú to správne pre našu prírodu. Preto sa určite aj vo vašej kabelke nájde trochu miesta na látkovú tašku :)